|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mcc

Hobileri: basketbol oynamak,masa tenisi oynamak,müsik dinlemek..
Lakap: shezofren
Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:03 | |
| Hayat akarken damarlarından Catlıyor toprakların yuzune vuruyor gunahların her acının ardında oluyor olduruyorsun bıtmıyor ıcındekı karanlık acılar tukenmıyor kustugun butun nefretler
mahserın geldıgı yerdenım korkunun sarkısı meledılerde saklı ve kutsal canlar calarken bır gun daha ıcın son gununu yasa hayat akarken damarlarından
ızlıyor olacagım senı karanlık odanda gun sayıyorum gelmen ıcın yanıma aynaya her baktıgında goruyormusun gunahlarını son gununu yasa hayat akarken damarlarından
cehennem ateslerı kuıllenıyor yenıden yaklasıyor olumun sesı en derınden dıpten dıbe vururken bedenın kalbın hızlı carpmaya baslıyor olumun baslangıcı geldıgı ıcın
sen tanrı degılsın yargılıyor olduruyorsun bıtmek bılmez ac gozlulugunle saldırıyorsun sanıyorsun hıc bır seyın sonu yok son gununu yasa hayat akarken damarlarından |
|
 | |
mcc

Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:05 | |
| Git ruhuM giT...Sen De giT ...
Biri vaR karşımDa Nefret doLu gözLerLe baKıyor suratıMa SöyleyeCekLeri var sanKi Ama diLi varmıyoR konuşmaya... Nefretini öLçüyoR beLki akLında Sonra söyLeyeck bişey buLamıoR TükürüyoR suraTıma Haksız oLduğu haLde...
Sonra ruhumDa köTülüyor beni Nefret eTtiğini söyLüyoR benDen ÇıkıP gitmeK istiyormuş beDenmDen..
Kim var ki zaTen kim kaLdı Ki... |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:06 | |
| Geceleri düşünme..kabusların olurum
geceleri düşünme* kabusların olurum * uyanmak istediğinde çırpınıp bırakamadığın* çağırdığında yanında olan ama asla ulaşamadığın sahip olamadığın gözlerime bakma* affetmem unutulmazın olurum aklından çıkaramadığın* eğer baktıysan sakın kaçırma gözlerini* cesaretsizlikle suçlarım geçmişine hapsadersen beni* geleceğinde göremezsin*uçar gider seni bensiz bırakırım öncelerimi sorma asla* cewapları ağır gelir kaldıramazsın* sonun olurum sonralarıma karışma* bu benim hayatım* ben yolumu her şekilde bulurum alışma bana ne yapacağım belli olmas* bugün warım* yarın birden yok olurum dokunma bana* kapanmamış yaralarla doluyum* canımı acıtma bir yarada sen acma sewme beni* yoğun duygularımda kaybolursun* tutuştururum isteme beni*yasaklarla boğuşursun* engellerle doluyum çözmeye çalışma sakın* seninle karışır iice kördüüm olurum anlama beni* ben kendimi anlarım*ben bööle mutluyum aşkı yaşatmamı isteme asla* ben aşka yıllardır inanmıyorum güweniyorsan kendine inandır beni aşkın warlığına* sonucunda öyle bir aşk yaşatırımki wazgecemezsin* tutkun olurum yıkabilirsen duwarlarımı* sakın bırakma beni* tüm tutkularım we gücümün arkasında hala minik bir çocuğum* büyütemezsen kaybolurum
|
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:11 | |
| bu gece aqLıcam Birazdan akşam olacak bitanem Yalnızlık aç kurtlar misali Üstüme çullanacak Ben çaresizlik içinde Sana teslim olacağım Kör sağır gecelere tutsak Sana mahkum yaşayacağım Özlemin devleşecek içimde Yüreğim titreyecek Ellerim soğuyacak sensizlikten Dudaklarımdan* şarkımız dökülecek Yarım yamalak* bir kez daha Seni sensiz yaşayacağım Bu gece ağlayacağım sevgilim Hangi saatte bilinmez Kendimi bir kenara çekip sorgulayacağım Ne yapmak istiyorsun* böyle nereye gidiyorsun deyip* Biraz da çatacağım Hatırladıkça seni Sevdan kokacak evimin her yanı Sensizliğin çaresizliği çökecek Kan gibi yüreğime Kahredecek yokluğun beni milyon kere Bu gece ağlayacağım sevgilim Sen de benimle ağlayacaksın Uzaklarda bir yerlerde Biliyorum* biliyorum ki Yüreğin yüreğime değecek Aynaya baktığımda Hep ben yerine sen olacaksın Adını bile bilmediğim bu duygular için Sen de* sen de benimle ağlayacaksın |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:12 | |
| < UyusTurDum beYnimDeki seNi > [b]KaranLıkLar içiNde ßir qün. yiNe senSizMm sevqLim.. hayaLinLe avutuyoRum küçük KaLßimi. ßaZen yeTeRsiz KaLıor umuTsuz avunMalar.. seNi isTiYor bu ßeDen. caqResizim yine herzamnki qibi* siLdim beynimDeki seni.. bak sensiZde qeCioR günLer..! hani ' senSiz yaßamam ÖlüRüm' diYordum ya* ölÜnmüyomus işTe.! yine yaSıyorum umutsuzca yokSun*yokSun*yokSun..! içimDe seni caqıRan bi ses WaaR. ßazen qeLL dioR bazen qit.. acımıoR arTık canım* uYusTurDm beynimDeki seNi.. suRtuk qißi yasIorm hayaTTa * en uFaq sey senı haTrLAtr bana aLıstm ama artıq yanLızlıa acıLar dokunmuyor*yakmıoyor içimi arTık esqisi kaDar ruHumu qeRi isdoRm!! qiTTi ßikeRe qeLmes bilioRm herseye RaqMen özLüyoRm seViyorm ...! [/b] |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:12 | |
| Her CümLenin Sonuna 3 NokTa (...) Her Cumlemin Sonu 3 nokta ile bitiyor ... herzaman birseyler eksik kaliyor ... bir turlu anlatamiyorum kendimi ... sanirim Tanri bunu istiyor ...
Kadere inanmami bekleme benden... Nasil bir Tanri cekmemi bekleyebilir bu acilari... isyan etmeden * ebediyen !... yoksa hak edicek birseylermi yaptim dogarken ?...
bir ciglik atiyorum kimsenin duyamadigi... bir cumle kuruyorum kimsenin anlamadigi... beni anliyan birinin cikicagini umarak yasiyorum... umudumun bittigi yerde hazir dar agaci ...
bir insanin ruhuyla kavgali olmasi nedir bilirmisin ?... bunu anlatamam * yasamadan ogrenemezsin... Tanri ne zaman adil davrancak diye beklerken... ummadigin bir anda yeni bir cileyle tanisiverirsin...
atan kalbim sanmaki benim icin atiyor... sadece kisir donguyu tekrarlaniyor... dogan gunes sanmaki benim icin doguyor... bu cocuk sadece geceleri mutlu oluyor...
gólgemdi her daim dostum... icimi doktum ona * nefretimi kustum... gólgemdi her daim arkadasim... her aciyi beraber cektigim tek yoldasim ... |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:13 | |
| pıhtılaşmış yara gibi gözlerin pıhtılaşmış yara gibi gözlerin kocaman kara kara bakıyorsun ne zaman kaçırsam gözlerimi ağlıyorsun berzahtayım biliyorum günahlarımı beklemekten başka çare yok alem-i erbahın sonu gelmiş sen geçmişsin yamacımdan zaman pişmanlık zamanı pıhtılaşmış kabuklarında gözlerinin görsemde* bilsemde* anlasamda geç artık çok geç alem-i berzahtayım bekliyorum nisvanıma bulanmış merhameti* son kez umuyorum affedilmeyi ve son kez anlıyorum kendimden başka |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:13 | |
| Caresiz kalmisim su yalan dÜnyada Caresiz kalmisim su yalan dÜnyada Asksiz kalmisim bu hayatimda Istemiyorum* kÜstÜm artik bahtima Durma* git.. inanmiyorum artik sana
Bes paraya degmez* bir yalanla.. Ihanetin vurdu beni. izi sirtimda.. Hayallerin birakmiyor.. sensin aklimda Durma* git.. inanmiyorum artik sana
Bundan sonra sen yoluna ben yoluma Niye gitti diye kendi kendine sorma Sevdan yakti beni..ama sen alinma Durma* git.. inanmiyorum artik sana
Kanmistim o gÜzel gözlerine.. Inanmistim .. o sevgi dolu dillerine Asik olmustum o melek yÜzÜne Durma* git .. inanmiyorum artik sana |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 01.08.09 19:14 | |
| Mezar'a Dogru... Sevmek istedim seni Hep yanında kalmak istedim Bir ömür gözlerine bakıp Ellerini tutmak istedim Yasamak istedim senle askı Sevgiyi doruklara cıkarmak Ölümüne sevmek istedim seni Hep savamsak senin için Bütün güçlüklere karsı gelmek Ve yaptımda Taki sen beni Öldürüne kadar Hancer gibi sözlerini Seni sevmiyorum deyişini Duyana kadar Haykırıslarımı duydu dünya Yalvarıslarımda agladı insanlar Yakarıslarımda acı cektiler Sen yinede braktın beni Aldırmada hiç birseye O büyük sevgiyi görmezden gelip Terketten ölümüne Simdi yasayan bir ölü Simdi bir acı yıgını Bakıyor sana Benim içi iki yer vardı hayatta Ya kalbinde kalacaktım Yada mezara konacaktım Beni kalbinden attın Simdi bana bir iyilik yapta Beni kalbinden atan eller Beni mezara da koysun |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: ...GOTHİC SSİİRLER... 15.08.09 16:19 | |
| Yaşamak Nerdeysen Çık....
Diz çöktü adam ve dedi ki '' yaşamak nerdeysen çık'' Çıkmadı saklandığı yerden yaşamak! Duymadı sanki sanki adam hiç konuşmamış gibi durdu sonra... Konuşmadı duvarlar adamla saksıdaki hiç bir çiçek gülümsemedi Çerçevelerdeki resimler çevirdi yüzünü Soba yanmadı hiç yanan vardı yerine çünkü...
Kalktı ayağıya adam ve dedi ki '' yaşamak nerdeysen çık'' Yaşamak çıkmadı hiç olduğu yerden! Bir ıslık bile çalmadı rüzğâra tutup yanaklarını En iyi bildigi şarkıyı bile söylemedi Pencereler kapandı açılmadı Kapılar gıcardamadıkapının kolu düştü yere tutamadı adam Kaç kolu vardı unutmuştu çünkü...
Yürüdü adam ve dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Bakmadı yaşamak sesin geldigi yereçıkmadı hiç Yaralı bir kuş konmadı avludaki dalına ağacın Ağaç dallarını kendine saplamıştı zaten Toprak suyunu kabullenmez olmuştu Akasyalar açmadı çiçeklerini beyazlar giyip Beyazı karaya boyamışlardı çünkü...
Döndü adam ve dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Kulaklarını tıkadı ve göstermedi yüzünü yaşamak çıkmadı Gece ağlamadı Bulut ayı saklamadı yıldızlar karışmadı sese Bir gülümseme duyulmadı Bir karanlık vardı etrafında adamın bir sabahın menzili Bakamadı adam Kaç zamandır gözleri yoktu çünkü...
Durdu adam ve dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Çıkmadı yaşamak uykudaydı sanki Paramparça oldu yüreginde sakladığı her şey Günler bir garip aylar muzdarip Yıllar geride kalmış yüzyıllar hiç olmamış Saat yolunu şaşırmış yelkovan hep yerinde kalmış Zaman durmuştu çünkü...
Gözleri ufka baktı adam ve dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Çıkmadı yaşamak Daha bir gizlendi gizinde ortada kalan yaşama bakarak! Tınısını kimse duymadı kemanın tellerindeki Rengi belirmedi gidenin ardından söylenen türkünün Uslanmadı çocukluğundan getirdiği çocuk Us'unda kalmadı bir gelincik sabahı; Gece bitmemişti çünkü...
Sendeledi adam ve dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Yaşamak baktı sadece görmedi adam; Çıkmadı saklandığı yerden Aşk yerini yalnızlığa-yalana Sevmek bıraktı kendini tanımsızlığa-talana Umut olmamış gibi durdu uzakta Bir eli cebinde ağladı gökyüzü; Gülmeyi unutmuştu yeryüzü çünkü...
Düşledi adam düşlerini ve dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Bir kâğıt gibi buruşturup attı düşlerini adamın Ve saklandığı yerden çıkmadı yaşamak Ne bir sese sarıldı sessizlik Ne sessizliğe koştu bir çığlık Kızıllığı unuttu sevişmeler Teninde bir ter damlası bile yoktu Boynunun narinliği omuzlarının kıvrımı İpil ipil uyanıp yanan alevi Ve bedeni bir kadının saçlarını savurup kalışı yatakta! Öpüşler artık kanatmayacak Bir diş izi bile kalmayacaktı dudaklarda; Öpmeyi unutmuştu adam çünkü...
Yaktı cigarasını adam ve dedi ki '' yaşamak nerdeysen çık'' Yüzünü çevirdi yaşamak ve çıkmadı yerinden Nefes nefese çekildi cigaradan duman Yarım kaldı ateşi Kül tablasında külü bile durmadı Kibrit atmıştı kendini bilinmeze Tütün kokusunu yitirmiş Karanfilinin boynu bükülmüş solmuştu çünkü...
Uzandı yatağına adam ve dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Dinlemedi yaşamak çıkmadı uykusundan uyanıp Düşler daha bir gri Uykusuzluk daha bir aldı başını gitti Yastığındaki gülücükler kana özendi Yıldız ay bulut Yer gök sonsuzluk tek kelime bile etmedi Konuşacak bir dili yoktu çünkü...
Gözlerini kapattı adam uzandığı yatağında dedi ki ''yaşamak nerdeysen çık'' Ve sustu; Bir daha açmadı gözlerini çünkü... |
|
 | |
|